Turista ne vjeruje šta je platio 70 eura u Hrvatskoj: Preskup doručak na Jadranu

Sok od jabuke, ove je godine postigao cijenu vrhunskog vina. Tako, na primjer, u jednom kafiću u Opatiji koji se nalazi u okviru poznatog hotela, litar soka košta 190 kuna (49,29 KM).

Litar mineralne vode je 140 kuna (oko 36 KM), a Coca Cola 154 kune (oko 39 KM). To je ako ste žedni, a ako ste kojom nesrećom ogladnjeli i jede vam se baš sendvič od purećih prsa, to ćete platiti 120 kuna (31 KM).

Visoke cijene na Jadranu već su godinama ljetna zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali ovaj račun moguće je nadmašio sve dosadašnje hit cijene Jadrana.

Naime, revoltirani čitatelj Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi nevjerojatnih 517,00 kuna, za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, kave, cola i sok (134 KM).

Čitatelj koji poslao račun dodaje kako na stolovima nema cjenovnika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cijene.

“Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cjenika, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem”, prepričava jučerašnju situaciju čitatelj Riportala.

Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sjedili stol do nas. Da je bar neka kvaliteta.

Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od purećih prsa za 240 kn?? (op.s., oko 62 KM). Za ne vjerovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!”, ističe čitatelj Riportala (podaci poznati redakciji).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79