Turista opisao kako izgleda ljetovanje za vrijeme zaraze: Posebno se obratio ljubiteljima noćnih klubova

Turista opisao kako izgleda ljetovanje za vrijeme zaraze: Posebno se obratio ljubiteljima noćnih klubova


Ljubitelji putovanja su prethodnih dana brže-bolje pohrlli su ka grčkoj granici ne bi li iskoristili priliku otvorenih graničnih prelaza i ljetni odmor sa porodicom proveli na plažama.

Mnoge je tokom restriktivnih mjera najviše zanimalo da li će se ljeto moći iskoristiti za putovanja.

Nakon pregovora sa grčkim zvaničnicima otvorene su granice, pa su ubrzo potom i ponovo zatvorene, da bi, konačno u noći 15. -16. juna bile otvorene i građani su mogli da uđu.

Brojni turisti su već stigli na željena odredišta. Neki su odlučili putovati zbog unaprijed rezervisanih aranžmana, a mnogi tek planiraju odmor. Za one koji tek planiraju putovanje donosimo kratak izvještaj jednog turiste.

– Kratak izveštaj. Nigde nikog. Djeluje kao da smo u aprilu slučajno bahnuli. Većina plaznih barova ne radi. Dosta supermarketa pa čak i “Lidl” ne radi. Temperatura vazduha idealna. Temperatura mora: moglo bi biti toplije. Uglavnom ko je za miran i porodičan odmor samo napred. Ljubitelji noćnih klubova ostanite u BG – napisao je turista iz Srbije na Facebook-u.

https://www.facebook.com/darko.m.popovic/posts/10223930635633486


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija