Foto: RTRS
Tužilaštvo se oglasilo u vezi ubistva i pokušaja samoubistva u Šipovu

Tužilaštvo se oglasilo u vezi ubistva i pokušaja samoubistva u Šipovu


Okružno javno tužilaštvo (OJT) Banjaluka izdalo je saopštenje nakon tragičnog događaja koji je potresao Šipovo jutros, kada je u putničkom automobilu u Karađorđevoj ulici oko 7:45 sati ubijena žena inicijala A.M., rođena 1999. godine.

Osumnjičeni za ovaj zločin je N.C., rođen 1986. godine, koji je nakon ubistva pokušao izvršiti samoubistvo.

Prema izjavama iz tužilaštva, N.C. je zadobio teške povrede opasne po život i trenutno je zbrinut u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci.

“Postoje osnovi sumnje da je pomenuto krivično djelo izvršio N.C. rođen 1986.godine, iz Šipova, koji je nakon toga pokušao izvršiti samoubistvo. Tom prilikom zadobio je povrede opasne po život i isti je zbrinut u UKC RS- Banjaluka”, rekli su iz Tužiteljstva.

Njegovo stanje je kritično, a mediji izvještavaju da je pretrpio prostrelnu ranu na glavi te da je u trenutku izvještavanja bio na operaciji.

Dežurna tužiteljica OJT Banjaluka, Slavica Matijaš, zajedno s policijskim službenicima PU Mrkonjić Grad, obavila je uviđaj na mjestu zločina.

“Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvđivanju okolnosti počinjenog krivičnog djela, a bit će naložena i obdukcija tijela smrtno nastradale koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske”, dodali su iz Tužiteljstva.

Naložene su sve neophodne istražne radnje kako bi se utvrdile okolnosti pod kojima je krivično djelo počinjeno. Također, bit će izvršena obdukcija tijela preminule žene u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Podsjećamo, prema medijskim izvještajima, ubijena žena bila je nevjenčana supruga osumnjičenog.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija