TUŽILAŠTVO TRAŽI PRODUŽENJE PRITVORA BOKSERU OSUMNJIČENOM ZA POKUŠAJ UBISTVA NOVINARA

Okružno javno tužilaštvo u Banjoj Luci zatražilo je da se bokseru Marku Čoliću (31), osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimir Kovačevića, produži pritvor.

– Prijedlog za produženje pritvora je stavljen Vrhovnom sudu RS-a, putem Okružnog suda u Banjoj Luci. Spomenuti krivični predmet se nalazi u radu i u fazi je istrage – potvrđeno je za Faktor u Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka.

Čolić je iza rešetaka KPZ-a Tunjice već blizu tri mjeseca, a mjera pritvora mu ističe 7. decembra, te se očekuje da sud uskoro donese odluku.

Za pokušaj ubistva novinara Kovačevića je pored Čolića osumnjičen i Nedeljko Dukić (27), a za kojim je raspisana međunarodna potjernica i trenutno je u bjektsvu.

Kovačević je brutalno je pretučen 26. avgusta ispred zgrade u kojoj živi u banjalučkom naselju Mejdan. Motiv i nalogodavci nisu otkriveni, a Kovačević je nedavno izjavio da sumnja da će to ikada biti do kraja rasvijetljeno.

 

 

Crna hronika

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments