Tuzla: Racija u noćnom klubu, među privedenima i Beriz Kabilović

Pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona u subotu su izveli raciju u “Grand klubu”, koji se nalazi u hotelu “Tuzla”, a tokom racije privedene su tri osobe zbog narušavanja javnog reda i mira, ometanja ovlaštenih službenih osoba u radu i nepostupanja po naredbi policije, potvrđeno je u MUP-u TK.

Među privedenima je bio i Beriz Kabilović, odranije poznat policiji po nizu krivičnih djela zbog kojih je u više navrata bio na izdržavanju zatvorske kazne.

Prilikom kontrole jedno lice je dobrovoljno predalo paketić s praškastom materijom, koja asocira na drogu, a prilikom pregleda unutrašnjosti objekta pronađeno je 11 manjih paketa sa sadržajem koji asocira na drogu – rekla je glasnogovornica MUP-a TK Amra Kapidžić, piše Faktor.

O svemu je obaviješten nadlažni kantonalni tužilac, napravljen je zapisnik o oduzetim predmetima i urađen uviđaj, a privedeni su pušteni.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79