Tuzlak preživio golgotu: Trojica muškaraca silovali ratnog vojnog invalida, zadobio teške psihičke traume

Stravična priča koja je potresla regiju prošle godine konačno je dobila svoj tužilačko-sudski epilog, a otkrivamo detalje.

Radi se o otmici i silovanju ratnog vojnog invalida iz Tuzle, kojeg su trojica muškaraca bukvalno zarobila u kući u Odžaku, gdje su se nad njim seksualno iživljavali!

Triler završnica

Kako nam je potvrdila potupajuća tužiteljica u ovom predmetu, slučaj je u triler završnici dodatno zakompliciran, jer je prvooptuženi u ovom predmetu N.B. pred kraj istrage umro, te je u odnosu na njega istraga zatvorena, ali su druga dvojica silovatelja optužena.

Autentična fotografija povreda koje je žrtva zadobila

Naime, protiv njih je nadležni sud potvrdio optužnicu te se očekuje skori početak glavnog pretresa. Tužiteljica nam je potvrdila da su optuženima produžene mjere zabrane, a koje se tiču napuštanja mjesta prebivališta te apsolutne zabrane prilaska žrtvi te bilo kakvog kontakta s njim.

Detalji optužnice

Prema detaljima optužnice do kojih je došao naš portal ratni vojni invalid prošao je strahovitu golgotu od kojih se ledi krv u žilama, jer je preživio užasavajuće i gnusne stvari.

Prema navodima optužnice zlostavljani muškarac je N. B upoznao na jednoj od klinika UKC-a Tuzla. Na njegov poziv, 11. novembra 2019. krenuo je u goste kod njega u Odžak ne sluteći šta će doživjeti. Po njega je došao čovjek kojeg je poslao N. B., a u autmobilu je, prema iskazu žrtve, vidio razne tablete i pištolj.

Tuzlak preživio golgotu

Rob u podrumu

Odveli su ga u podrum, gdje su ga vezali. Tukli su ga i iživljavali se tjerajući ga na oralni i analni seks.

Tuzlak je bio faktički rob trojice muškaraca. Iživljavanje je trajalo tri dana. Četvrti dan u krvavoj odjeći su ga istjerali vani. Pomoć je zatražio od prvih komšija, ali oni nisu htjeli ili smjeli da mu pomognu. Nasreću, naišao je neki čovjek koji ga je prevezao do Tuzle, nakon čega je u UKC-u proveo 23 dana – prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79