Tužna priča mladića koji je sa drugom poginuo u udesu

Posljednji ispraćaj Petra Krstića (25) iz Jelašnice organizovali su njegovi prijatelji iz rodnog sela, a počivaće kraj tetke i bake.

Tijela Stefana Miloševića (20) iz Grmađe kod Vladičinog Hana i Petra Krstića (25) iz Jelašnice kod Surdulice, danas bi trebalo da budu dopremljena iz Crne Gore u Srbiju.

Dvojica nerazdvojnih prijatelja s juga Srbije poginula su u saobraćajnoj nesreći kod Tivta u subotu rano ujutru, kada su izgubili kontrolu nad automobilom i sletjeli s Jadranske magistrale.

– Petra Krstića sahraniće prijatelji iz rodnog sela. Njih 50 organizovalo se kako bi dostojno bio ispraćen na večni počinak. Petra će sahraniti drugovi jer s majkom nije bio u dobrim odnosima pošto ga je ostavila još kao bebu. Čuvali su ga baba, deda i tetka, ali su oni svi pomrli i Petar je posljednjih sedam godina živio sam – priča drugarica i dodaje da će Petar počivati pored bake i tetke.

Podsjetimo, dvojca drugara su u Crnu Goru otišla u januaru kako bi radili kao električari, prenosi Blic.

– Kobne večeri su otišli u jedan restoran da se provedu, a poginuli su dok su se vraćali u stan. Planirali su da se u Srbiju vrate ove nedjelje, zbog seoske slave. Obojica su bili jako vrijedni i dobri, družili su se odmalena – pričaju poznanici i dodaju da je automobil kojim su sletjeli s puta bio Petrov, ali da se ne zna ko je od njih dvojice bio za volanom pošto su usljed prevrtanja ispali iz vozila.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79