Tužne vijesti: Christian Atsu ipak nije pronađen ispod ruševina

Tužne vijesti: Christian Atsu ipak nije pronađen ispod ruševina


Prije dva dana stigla je vijest kako je nekadašnji fudbaler Chelseaja Christian Atsu pronađen pod ruševinama nakon razornog zemljotresa koji je pogodio Turski. Nažalost, čini se kako ta vijest ipak nije tačna, te da je došlo do ogromne greške.

Tada su brojni mediji prenijeli kako je Atsu pronađen i izvučen uz povrede, te da je prebačen na intenzivnu njegu uz poteškoće sa disanjem.

Čini se kako je došlo do velike zabune i zamjene identiteta. Trenutni član Hatayspora se prema izvještajima i dalje nalazi u jednoj od zgrada zajedno sa direktorom kluba.

“Molim vas da ne pišete da je neko preživio, a da ne dobijete potvrdu. Ljudi imaju porodice, pate i bol sve više raste. Nemamo informacije o Atsuu niti o Taneru Svutu. Ja ću vam lično javiti čim nešto saznamo”, rekao je trener Hatayspora i bivši turski golman Volkan Demirel.

Nesretni Atsu se i dalje vodi kao nestala osoba i nažalost sve manje su šanse da će i biti pronađen živ.

I njegov menadžer Nana Sechere objavio je da uopće ne znaju gdje se Atsu nalazi.

“Bila je vijest da je Christian jučer pronađen živ. Ali, još nismo u mogućnosti da potvrdimo gdje se nalazi. Kao što možete zamisliti, ovo ostaje užasna situacija za Atsuovu porodicu”, napisao je Sechere koji moli da se poštuje privatnost porodice.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija