Tužne vijesti iz Zenice: Preminula doktorica KBZ Leila Hrvat

U Zenici je preminula dr. Leila Hrvat, ljekar i specijalista Službe za neurologiju Kantonalne bolnice Zenica.

Njeno srce prestalo je kucati nakon kraće i teške bolesti, a brojne kolege iz zeničke bolnice, kao i prijatelji, ostali su u šoku nakon ove tužne vijesti.

-Putuj tamo gdje ništa ne boli. Zauvijek ću ti ostati zahvalna, Leki moja. Molim Allaha dž.š. da ti lijepi Džennet podari i grijehe oprosti.

Kada neko od ljekara heroja ode s ovog svijeta osjeti se velika tuga za njim. Koliko ste samo dali sebe u spašavanju tuđih života! Koliko ste samo ne prospavanih noći proveli za knjigom da bi pomogli drugima!

Koliko ste samo noćnih smjena proveli ne misleći o svom životu bdjeli ste nad tuđim životom!

Onaj ko spasi jedan život kao da je spasio cijeli svijet, na žalost sebi niste mogli pomoći, nadam se da će te na ahiretu imati bolje mjesto od ovog! Neka Vas Allah nagradi najljepšim mjestom u Džennetu! – samo su neki od komentara na društvenim mrežama gdje se njeni prijatelji, radne kolege i pacijenti emotivnim porukama opraštaju od nje.

Još nije poznat termin dženaze i ukopa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79