U 42. godini preminuo član Naroda i pravde Mirza Tahirović

Na zvaničnoj Facebook stranici Naroda i pravde Travnik također su se oprostili od svog kolege

U srijedu, dana 10.02.2020. godine preminuo je član Naroda i pravde iz Travnika, Mirza Tahirović.

Brojni prijatelji, poznanici, kolege i simpatizeri ove političke partije opraštaju se od Mirze kojeg će pamtiti kao dobrog čovjeka i borca za bolje sutra.

Prenosimo neke od oproštajnih poruka na društvenim mrežama:

– Mirzu sam upoznao na skupu u Zagrađu, travničkom selu, tokom prošlogodišnje kampanje. Tad sam ga i prvi i posljednji put vidio. Stasit, čvrst. Govorio je gorljivo. O nemaru i nepravdi prema narodu i selu. Kako funkcionerske limuzine ne idu dalje od čaršije. Kako im vodu nikad nisu doveli i kako su ručno prokopali nekoliko kilometara kanala da je dobave. Govorio je otvoreno i o svojoj bolesti, da ga koliko god teška bila neće spriječiti da se do zadnjeg daha bori. Za djecu i mladost. Inspirisao je, vidno je bilo, sve koji su se poslije njega obraćali. Od kandidata do predsjednika. Nevelik skup, u selu pod planinom, u hladno predvečerje, bez zastava i svečarskog programa. Ljudski, Mirzin, da se duboko ureže.Rahmet ti, nadam se da se vidimo nekad Gore aBd – napisao je Rusmir Pobrić.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79