U 53. godini iznenada preminuo Almir Sarajlić Pike, pomoćnik gradonačelnika Zenice

U Zenici je danas iznenada u 53. godini preminuo Almir Sarajlić Pike, pomoćnik gradonačelnika Zenice za civilnu zaštitu.

Almir Sarajlić Pike uposlenik Gradske uprave Zenica bio je od 2004. godine. Nakon 15 godina rada u Službi civilne zaštite, gdje je dao veliki doprinos u njenom radu i unapređenju svih segmenata, posebno Profesionalne vatrogasne jedinice Zenica, 2019. godine imenovan je za pomoćnika gradonačelnika za civilnu zaštitu.

– Ostali smo bez radnog kolege i čovjeka čijeg ćemo se lika i djela uvijek rado sjećati. Neka ti je vječni rahmet i da ti dragi Allah dž.š. podari lijepi Džennet. Kćerkama Ajni i Hani, supruzi Đeniti iskazujemo iskreno saučešće. Datum i vrijeme dženaze našeg Almira Sarajlića – Piketa naknadno ćemo objaviti – saopćeno je iz Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79