U alkoholiziranom stanju pao i povrijedio se, a policiji rekao da su ga opljačkali

S.Š. iz Banjaluke (34) juče je banjalučkoj policiji prijavio da su ga na parkingu u Vidovdanskoj ulici istukla nepoznata lica i da su mu ukrali novčanik.

S.Š. je kako se saznaje bio u alkoholisanom stanju, a povrede je zadobio prilikom pada u Ulici Vase Pelagića, Banjaluka.

Nezavisne novine nezvanično saznaju da je riječ o Saši Šutilović iz Banjaluke.

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka juče su lišili slobode i ispitali S.Š. iz Banjaluke, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo – Lažno prijavljivanje djela.

“S.Š. je prijavio, da su ga na parking prostoru, u Vidivdanskoj ulici, Banjaluka, nepoznata lica fizički tukla i nanijela mu povrede u predjelu glave i tijela, a zatim otuđili novčanik”, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Nakon zaprimljene prijave, policijski službenici su preduzeli niz operativnih i istražnih mjera i radnje na osnovu kojih su utvrdili kontradiktornosti u zaprimljenoj prijavi, a na licu mjesta za koje je prijavitelj naveo da ga nisu tukli te nisu pronađeni tragovi koji bi ukazali da je izvršena inkriminisana radnja.

“Policijski službenici su utvrdili da je lice zadobilo povrede prilikom pada u Ulici Vase Pelagića, Banjaluka, jer je bio u alkoholisanom stanju, te da mu niko nije nanio povrede niti otuđio novčanik”, navedeno je u saopštenju PU Banjaluka.

 

(VIDEO) Filmske scene: Bh. hirurg opisao kako je Francuzu spasio život u avionu

 

 

Čudni putevi ukradene škode koja je korištena u likvidaciji Damira Ostojića

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79