U banjalučkom lokalu drugi put otkrivene ilegalne igre na sreću

Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su nepravilnosti u priređivanju igara na sreću u četiri lokala na području Republike Srpske.

Kako se navodi u saopštenju Republičke uprave za igre na sreću, kontrole su vršene od 4. do 9. maja u Gradišci, Modriči, Nevesinju, Gacku, Prijedoru, Prnjavoru, Derventi, Čelincu, Ribniku, Kozarskoj Dubici, Zvorniku, Bratuncu i Banjaluci.

Tom prilikom nepravilnosti su otkrivene u kafe baru “Elena” u Derventi, kafe baru “Bella Napoli” u Derventi, kafe bar “Flamingo” u Bratuncu i kafe baru “Mali Raj-Ko” u Banjaluci, te su izdati prekršajni nalozi.

Zanimljivo je da je ovo drugi put da se u pomenutom banjalučkom lokalu drugi put otkrivaju nepravilnosti u priređivanju igara na sreću. Podsjećamo, u aprilu 2019. godine Inspektori su otkrili ilegalno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću u ugostiteljskom objektu.

“Inspektori Republičke uprave za igre na sreću će i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću, a podaci o izvršenim sedmičnim kontrolama biće objavljivani na internet stranici Republičke uprave za igre na sreću i Ministarstva finansija Republike Srpske”, navodi se u saopštenju Republičke uprave za igre na sreću.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79