U Beogradu ubijen Amerikanac, uhapšene tri osobe

Policija u Beogradu uhapsila je tri osobe osumnjičene za ubistvo američkog državljanina, saopćilo je srpsko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Uhapšeni su Đ. V. (1964.), R. B. (1986.) i M. J. (1983.) zbog postojanja sumnje da su počinili kazneno djelo teškog ubistva 54-godišnjeg američkog državljanina, javlja RTS.

Osumnjičeni se terete za kazneno djelo teško ubistvo, precizirala je za Tanjug glasnogovornica Višeg javnog tužiteljstva Ivana Rakočević.

Po odobrenju zamjenika Višeg javnog tužitelja, određeno im je zadržavanje do 48 sati, a u tom roku bit će ispitani u Višem javnom tužiteljstvu u Beogradu, dodala je Rakočević.

Tužiteljstvo nije dalo druge podatke o ovom slučaju.

Kako prenose beogradski mediji, ubistvo se dogodilo na Bulbuderu, na Zvezdari, a ubistvu je prethodilo slučajno poznanstvo i nasilna svađa.

Ubijeni Amerikanac je u Srbiju došao krajem prošle godine i živio je s partnericom koja ima srpsko državljanstvo, objavili su mediji.

Blic piše da su ga ubili muškarci koji su s njim prije toga pili, a tvrde i da je povod ubistvu bilo koristoljublje. Navodno su mu ukrali 2500 dinara, odnosno oko 40 KM.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79