U Beogradu uhapšen kontraverzni biznismen iz Sarajeva: Danijel Džafić iza rešetaka!

Redakcija portala Crna-Hronika donosi vam najnovije informacije o kontraverznom biznismenu iz Sarajeva koji je uhapšen u Beogradu.

Oglasio se kontraverzni sarajevski muzičar: Ovaj što je pucao na mene i moju trudnu suprugu bolje da me ubio!

 

Dana 19.10 u 14:40 u ulici Dr. Ivana Ribara u visini broja 68-82, Novi Beograd, Danijel Džafic, kontraverzni sarajevski biznismen je u društvu S.M (32) iz Užica sa više udaraca u glavu drskom od pištolja, nanio lakše tjelesne povrede D.N (29) iz Beograda.

Nakon obračuna Džafić i njegov prijatelj udaljavaju se sa lica mjesta.

Samo nakon sat vremena od obračuna, pripadnici policijske stanice Novi Beograd, u kafiću nedaleko od mjesta događaja zatekli su i lišili slobode D.Dž.(40) S.M(32) te još 3 osobe N.L (33) i S.M (37) sa Pala i D.S (26) iz Kragujevca.

U automobilu S.M pronađena je poluatomatska snajperska puška M-76, koju je policija oduzela. O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT-a u Beogradu.

“Za sada ne mogu iznijeti više informacija. Više detalja bit će vam dostavljeno sutra” – izjavio je za Crnu-Hroniku.

Iz PU Novi Beograd su naveli da je Danijel Džafić bio odlikovani pripadnik Vojske Jugoslavije, više puta nagrađivani snajperista vojne policije, što povezuje Džafića sa nađenim oružjem u gepeku.

(drugi s desna na slici)

“Ja sam u drugom stanju. Nasekirana sam i pod šokom. Znam da je Danijel otišao u Beograd da završi nešto vezano za kupovinu novog stana u Novom Beogradu. Kako i zašto je uhapšen, ni sama ne znam. Kontaktirajte advokata” izjavila je Amera Fočo-Džafić supruga uhapšenog biznismena iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

(FOTO) Čekao ih na parkingu: Maskirani napadač pucao na muzičara i njegovu trudnu suprugu

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79