U Berlinu uhapsili silovatelja: Srbijanac satima mučio žene u šumi

U Berlinu uhapsili silovatelja: Srbijanac satima mučio žene u šumi


Prvo silovanje se dogodilo prije mjesec dana, a onda je uhapšen. U samo 21 dan u Berlinu i okolici,navodno je napao sedam žena, a njih pet silovao. Osmu žrtvu je silovao jučer u Potsdamu.

Policija je u Berlinu uhapsila osobu koju se sumnjiči za seriju silovanja koja su se dogodila u samo mjesec dana. Mediji javljaju da je riječ o državljaninu Srbije, javlja Deutsche Welle.

“Nakon još jednog silovanja u području Potsdama, večeras su policajci uspjeli uhapsili 30-godišnjeg muškarca, koji je, prema trenutnim saznanjima, traženi serijski zločinac – objavio je berlinski državni tužitelj sinoć na Twitteru.

Policija je saopćila kako se radi o 30-godišnjaku sa srbijanskim pasošem koji je u razdoblju od 12. juna do sinoć (14. 7.) napadao i silovao žene.

Muškarac je osumnjičen za pet silovanja i pokušaje silovanja uglavnom u šumama u Berlinu i okolici. Jučerašnja žrtva je džogirala šumskom stazom kada joj je počinitelj prišao i pitao za put. Ubrzo nakon toga, navodi se, nasilnik ju je savladao i silovao.

“Sada nam je mnogo lakše. U posljednje vrijeme smo se uvijek kretale zajedno jer smo znale da se ovdje dogodilo silovanje. Nismo išle same trčati, niti smo se vozile same, niti smo navečer izlazile same – ispričala je jedna žena u mjestu Kleinmachnow, u kojem je počinitelj uhićen, u razgovoru za njemački RTL.

Policija je još prošle srijede objavila snimku osumnjičenog, koji je policiji poznat otprije, a na temelju te snimke u roku nekoliko dana zaprimljeno je oko 300 informacija o počinitelju.

Kada je 28. juna počinitelj napao ženu u mjestu Kleinmachnow, policija je zaključila da se radi o serijskom silovatelju. Tri sata je zlostavljao svoju žrtvu, a tek potom je pustio i pobjegao. Uz pomoć žrtve policija je tada izradila foto-robot uz pomoć kojeg je počinitelj identificiran na nadzornim kamerama.

U sinoćnjem hapšenju sudjelovalo je oko 50 policajaca i najmanje osam vozila.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija