U BiH nema novih slučajeva korona virusa, u RS-u pod nadzorom 864 osoba

U Univerzitetsko-kliničkom centru RS u Banjaluci u izolaciji je šest pacijenata

Prema najnovijem izvještaju Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, u Bosni i Hercegovini, od juče u ovom entitetu nisu registrovani novi slučajevi zaraze korona virusom.

“Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, od 13. marta, u 17 časova, nema novih potvrđenih slučajeva zaraze virusom korona. U Republici Srpskoj do sada je potvrđeno 15 slučajeva pozitivnih na novi virus korona”, saopštilo je Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite RS.

Trenutno su u RS-u pod zdravstvenim nadzorom 864 osobe koje su doputovala iz područja zahvaćenih virusom SARS-CoV-2. Iz zdravstvenog nadzora izašlo je ukupno 161 osoba.

“Trenutno je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u izolaciji šest pacijenata. Izolaciju u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske do je sada napustilo 19 osoba. Taj broj se mijenja, jer zavisi od procjene trenutnog stanja pacijenta”, saopšteno je iz Ministarstva.

U Bosni i Hercegovini do sada registrovano je ukupno 18 slučajeva zaraze korona virusom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79