U Bijeljini zaplijenjen kilogram marihuane

Policija je tokom pretresa stana i drugih objekata koje koristi osumnjičeni E.H. zaplijenila više od kilogram marihuane.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, 13. oktobra na osnovu naredbe Osnovnog suda u Bijeljini uz saglasnost Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, izvršili su pretresanje stana i drugih prostorija koje koristi E.H. u Bijeljini. Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto 1.256 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, predmeti za pripremu i upotrebu konzumiranja opojne droge, kao i određeni broj predmeta sa tragovima najvjerovatnije opojne droge- saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Nakon pretresa E.H. je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

– Po naredbi postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, E.H. će danas uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, biti predat u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini- naveli su iz PU Bijeljina.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79