U centru Banja Luke biće postavljeno 3D drvo visoko 7 metara sa spiskom Dodikovih firmi koje se finansiraju iz budžeta

U sredini će biti Dodik, desno Mile Radišić, a lijevo Branislav Zeljković. Na njih će se nastaviti grane svih njihovih firmi, svih miliona, kamiona i aviona, navedeno je

Gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković je najavio da će u narednih 20 dana u parku „Petar Kočić“ biti postavljeno 3D drvo sa spiskom firmi koje su, kako je naveo, bliske porodici Milorada Dodika, lidera SNSD.

Naveo je da će 3D drvo biti visoko sedam metara.

– U sredini će biti Dodik, desno Mile Radišić, a lijevo Branislav Zeljković. Na njih će se nastaviti grane svih njihovih firmi, svih miliona, kamiona i aviona. Svi će biti tamo i stajaće u parku ‘Petar Kočić’ narednih 365 dana i niko ga neće smjeti skloniti, najavio je Stanivuković.

Gradonačelnik Banjaluke je više puta u medijima najavljivao da će objaviti spisak firmi koje, prema njegovim navodima, imaju veze s porodicom Milorada Dodika, te da su zbog te veze dobijali poslove koji se finansiraju iz budžeta Grada Banja Luka i sa entitetskog nivoa.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79