U Dubrovniku sa šest automobila skinute beogradske tablice

Nepoznati počinitelji prošle sedmice u Konavlima kod Dubrovnika skinuli su beogradske registarske oznake sa šest vozila, a ovaj vandalski čin nije prijavljen policiji.

Hrvatski mediji navode da je u Facebook grupi Zavazda Konavle objavljen status u kojem se navodi kako je šest automobila beogradskih tablica ostalo bez jedne tablice.

“Možda manje vjerojatno, mada nije isključeno da neko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više mjeseci u svojim kućama i apartmanima u ovom dijelu dubrovačke regije”, naveo je.

Kako navode nije poznato da li je ovo djelo pojedninca ili grupe ljudi, ali autor statusa se stidi čina njegovih sugrađana.

“S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najvjerojatnije 21. augusta, ostali su bez jedne registarske tablice. I samo se mogu zapitati zašto i čemu i pomisliti na sve neugodnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome pričati o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice obijesnih, ali sam morao podijeliti s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim”, dodao je.

Također, ista situacija dogodila se na području Dubrovnika gdje skinute su beogradske registracijske oznake s dva vozila, ali djelo je prijavljeno policiji.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79