U dvije nesreće na Jadranu, poginula jedna osoba, a dvije ozlijeđene

Jedna osoba smrtno je stradala, a druga je zadobila tjelesne ozljede u pomorskoj nesreći na području Korčule, na južnoj strani otoka koja gleda prema Lastovu, potvrdila je u utorak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Policija je za Hinu navela kako se nesreća dogodila prilikom ronjenja, a dojavu o nesreći primili su oko 18 sati, piše Hina.

“Prilikom ronjenja smrtno je stradao francuski državljanin rođen 1975. godine i njegovo maloljetno dijete koje je transportirano u KBC Split. Za sada ne znamo kako je došlo do stradavanja”, rekli su iz policije.

Provest će se kriminalističko istraživanje, a policija će o nesreći izvijestiti sutra. Nesreća se dogodila na predjelu otoka Trstenik i uvale Zaklopatica na Korčuli, južnoj strani koja gleda prema Lastovu.

Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede u pomorskoj nesreći na području Hvara, na otvorenom moru istočno od rta Jerolim, zapadno od otočića Pokoji, izvijestila je u utorak Splitsko-dalmatinska policijska uprava.

Policija navodi kako se nesreća dogodila u ponedjeljak oko 17:30 sati, kad je skuter, kojim je upravljala 27-godišnja francuska državljanka, zbog neprilagođene brzine, prilikom zaustavljanja, udario u stražnji dio drugoga zaustavljenog skutera, uslijed čega je 26-godišnja putnica na zaustavljenom skuteru zadobila ozljede.

Nakon pružene hitne medicinske pomoći u Hvaru prevezena je u Kliničku bolnicu Split, gdje su joj utvrđene teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržana u bolnici, piše Hina. Slijedi podnošenje kaznene prijave protiv 27-godišnje francuske državljanke, priopćili su iz splitske policije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79