U hotelu “Ćetojević” u Banjaluci organizovala se prostitucija: Policija uhapsila organizatore

U policijskoj akciji “Dolar” banjalučka policija otkrila je da se u hotelu “Ćetojević” u Banjaluci organizovala prostitucija.

Akcija je bila usmjerena na prostitucije i borbe protiv droge.

Izvor Srpskainfo otkriva da je uhapšen Lari Živković vlasnik kafića “Caribic Dance”, a koji se nalazi u pomenutom hotelu.

Tokom racije u lokalu su zatečene dvije djevojke iz Banjaluke i četiri iz Srbije, a koje su osumnjičene za pružanje seksualnih usluga za novac.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić potvrdila je za Srpskainfo da je izvedena pomenuta akcija i da su uhapšena i četiri Slovenca zbog droge, a koju su zatečeni u lokalu.

Srpskainfo saznaje da je uhapšen vlasnik objekta Lari Živković, a koji se tereti za organizovanje prostitucije.

– Osim njega, privedena je i Adna M. I Nina Š. Iz Banjaluke, Marta V, Ana S, Zvezdana D. I Nina K. Iz Srbije. Zatim Bernard Ćosić državljanin Slovenije, kod koga je pronađena droga, Alen Duranović državljanin Slovenije,

Mirhad Ferhativić državljanin Slovenije i BiH , Miroslav Savanović državljanin Slovenije – pojašnjava naš izvor.

Kod djevojka koje su zatečene je pronađeno i oduzeto više novca u gotovini, a za koje se sumnja da su zaradile prostitucijom.

Djevojka iz Srbije biće saslušane i predate Službi za strance radi deportacije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79