U KCCG transportovan jedan od pretučenih mladića iz Sarajeva

Četiri maloljetnika iz Bara krivično će odgovarati za napad na dvojicu maloljetnika iz Sarajeva.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, dvojici mladića je ukazana ljekarka pomoć. Zbog ozbiljnosti povreda jedan od dječaka iz Sarajeva je nakon ukazane pomoći u barskoj Opštoj bolnici, transportovan u Klinički centar Crne Gore, prenose vijesti.me.

Dvojica sportista Atletskog kluba Sarajevo koji su u Crnu Goru došli na pripreme napadnuta su u barskom naselju Šušanj.

“Sinoć oko 20.50 časova barska policija je obaviještena da je u naselju Šušanj došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom više lica. Na lice mjesta upućeni su pripadnici Odjeljenja bezbjednosti Bar koji su došli do saznanja da su u događaju učestovali maloljetni državljani Bosne i Hercegovine stari 17 i 14 godina, a koji su prijavili da su u naselju Šušanj, ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napadnuti od strane nekoliko njima nepoznatih lica”, navodi se u saopštenju.

Maloljetnici su upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja ljekarske pomoći.

“Nakon čega su od strane tamo zaposlenih odvedeni u Opštu Bolnicu u Baru, gdje je jednom od oštećenih maloljetnika konstatovana teška tjelesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, te je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju”.

Iz Uprave policije je saopšteno da su četiri maloljetnika iz Bara saslušana.

“Sa događajem je upoznat tužilac za maloljetnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem nalogu će protiv dva maloljetnika stara 15 i dva maloljetnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda”, navodi se u saopštenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79