U Kiseljaku pronađen mrtav muškarac

U naselju Višnjica Polje u općini Kiseljak, u koritu potoka koji protječe naseljem, danas je pronađeno beživotno tijelo starije muške osobe rođene 1937. godine. „

Oko 11 sati i 50 minuta Policijskoj stanici Kiseljak prijavljen je pronalazak beživotnog tijela u potoku u naselju Višnjica Polje u blizini magistralne ceste M5.

Utvrđeno je da se radi u muškoj osobi inicijala M.T. koja je rođena 1937. godine.

Na mjesto događaja izašli su djelatnici Odjela krim policije Policijske uprave i Kiseljak kao i predstavnici Tužiteljstva u Travniku koji će istražiti ovaj slučaj i otkriti uzrok smrti“, kazao nam je Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a Srednjobosanske županije.

Uzrok smrti 84-godišnjaka, čije je tijelo pronađeno danas u Kiseljaku, mogao bi se znati nakon obdukcije koja će se najvjerojatnije obaviti sutra. Tek nakon što se utvrde okolnosti i uzrok smrti pouzdano će se znati je li u pitanju ubojstvo ili nesretan slučaj. Neslužbeno doznajemo kako na tijelu nema vidljivih znakona nasilja, no, za pouzdane informacije treba sačekati nalaz obdukcije i kraj istrage koju vodi Tužiteljstvo Srednjobosanske županije.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79