U KUĆI MU NAŠLI NOŽ I ODJEĆU KOJE JE KORISTIO U PLJAČKAMA

Pripadnici Policijske stanice u Cazinu uhapsili su A.H. (20), koji je osumnjičen da je tokom novembra opljačkao dvije kladionice u ovom gradu.

Njemu se stavlja na teret da je 6. novembra, uz prijetnju nožem, od radnice u sportskoj kladionici “Premijer” otuđio veću količinu novca. Također, sumnjiče ga da je svega pet dana kasnije na identičan način opljačkao kladionicu “Formula”, a tokom vršenja ovih krivičnih djela bio je maskiran “fantomkom” i kapuljačom. Operativnim radom na terenu policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske stanice Cazin došli su do saznanja da je izvršilac ovih krivičnih djela lice A.H., nad kojim je zavedena kriminalistička istraga.

“Na osnovu naredbe Općinskog suda Cazin izvršen je i pretres prostorija koje koristi i tom prilikom pronađeni su nož i odjeća koji su korišteni u izvršenju pomenutih krivičnih djela”, saopšteno je iz policije.

A.H. je predat na dalje postupanje Tužilaštvu USK.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments