U masovnoj tučnjavi na parkingu teško povrijeđena jedna osoba

Tokom vikenda je na prkingu ispred Tržnog centra “Ljiljan” u Cazinu došlo do masovne tučnjave u kojoj je jedna osoba zadobila teške, a druga lakše tjelesne povrede.

Kako nam je rekao glasnogovornik MUP-a USK Ale Šiljdedić, sve se dogodilo u ranim jutarnjim satima nedjelje, a policiji je slučaj prijavila nepoznata osoba.

U tučnjavi su učestvovali T. A. (1997.) i T. H. (1991.) iz Bosanske Krupe te R. A. (2001.), D. A. (2000.) i H. A. (2001.) iz Cazina.

Policijski službenici su utvrdili da je prvo došlo do verbalne prepirke, a potom do fizičkog obračuna. Tukli su se šakama i nanosili udarce u predjelu lica, ruku, nogu, sljepočnice itd.

Pola sata nakon tučnjave u Dom zdravlja Cazin javili su se H. A. i D. A. koji su se žalili na bolove. Prebačeni su na KUM Kantonalne bolnice u Bihaću gdje su H. A. konstatovane lake povrede, a D. A. teške tjelesne povrede, prenosi Cazin.ba

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79