U Mostaru se potukli navijači Veleža i Zrinjskog

Veći broj službenika Policijske uprave Mostar intervenirao je prilikom narušavanja javnog reda i mira koji se dogodio u ponedjeljak oko 20 sati pred tržnim centrom ‘Mepas’, potvrđeno je za Hercegovina.info iz MUP-a Hercegovačko – neretvanskog kantona.

Kako saznaje Hercegovina.info, došlo je do tučnjave više mlađih osoba, te je pozvana policija, a intervenirali su i pripadnici zaštitarske firme.

Nezvanično saznaje ovaj portal da je došlo do tučnjave između mladića koji pripadaju različitim navijačkim skupinama mostarskih klubova. Iz MUP-a HNK ističu kako policija poduzima zakonom propisane mjere, te će na okolnosti događaja biti ispitani svi sudionici ovog incidenta.

Huliganima nije smetalo ni to što je u tom trenutku na tom mjestu bio veći broj prolaznika, a među prolaznicima je bio i znatan broj djece pa je sreća da nije bilo težih posljedica.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79