U muškarca ispalili osam metaka: Uhapšena trojica zbog pokušaja ubistva u Gračanici

Policajci MUP-a Tuzlasnkog kantona uhapsili su trojicu muškaraca koji se sumnjiče da su utorak navečer pokušali ubiti 35-godišnjeg Nusreta Dž. u kući koju koristi u gračaničkom naselju Seljanuša.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni su u 35-godišnjaka ispalili osam metaka iz pištolja, te ga ranili u stomak i noge.

On je prevezen u Univerzitetski klinički centar (UKC) Tuzla na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje je operisan, a napadači su pobjegli s mjesta događaja.

Policajci MUP-a TK blokirali su šire područje kako bi ušli u trag osumnjičenima, te su ih ubrzo uspjeli locirati i uhapsiti.

Kako nam je potvrdio Admir Arnautović, glasnogovornik Tužilaštva TK, osumnjičeni su odranije poznati po činjenju krivičnih djela.

– Trojica osumnjičenih nalaze se u policijskim prostorijama na kriminalističkoj obradi, nakon koje će danas, eventualno sutra biti predati u nadležnost Tužilaštva TK – kazao je Arnautović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79