U narednim danima slijedi promjena vremena

U Bosni i Hercegovini sutra će biti sunčano vrijeme.

Do postepenog porasta oblačnosti doći će tokom poslijepodneva i u večernjim satima u Bosni, što može izazvati pljuskove i grmljavinu. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu od 22 do 26, a najviša dnevna od 29 do 35 stepeni.

U Bosni će u srijedu, 3. jula, biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini će biti sunčano uz malu oblačnost. U centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosne su mogući lokalni pljuskovi ili slaba i povremena kiša. Jutarnja temperatura od 15 do 20, na jugu do 24, a najviša dnevna od 22 do 28, na jugu od 29 do 34 stepena.

U Bosni će u četvrtak, 4. jula, biti umjereno ili pretežno oblačno vrijeme uz postepeno smanjenje oblačnosti do kraja dana.

U Hercegovini će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne ponegdje u Hercegovini i na zapadu Bosne su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 13 do 19, na jugu do 24, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu od 29 do 34 stepena, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH prenosi Faktor.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments