U Novom Sarajevu postavljen bilbord s fotografijom najboljih učenika osnovnih i srednjih škola

U Novom Sarajevu postavljen bilbord s fotografijom najboljih učenika osnovnih i srednjih škola


U Novom Sarajevu općinska uprava je odlučila najboljim đacima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, za njihov uspjeh i izvrsno znanje, odužiti se jednom lijepom gestom.

U dijelu naselja Dolac Malta, ulici Zmaja od Bosne koja pripada Općini Novo Sarajevo na bilbordu je postavljena fotografija na kojoj se nalaze najbolji učenici završnih razreda osnovnih i srednjih škola.

Općinska uprava na ovaj način željela je nagraditi učenike koji su u svom dosadašnjem obrazovanju ostvarili zapažene rezultate i istaknuli se zahvaljujući svom znanju i uspjehu.

Također, ovo će nesumnjivo biti i dodatni poticaj za njih da i u svom budućem obrazovanju nastave istim tempom i dalje napredujući na polju znanja.

“Vi ste naš ponos” poruka je koja je ispisana na bilbordu na kojem se nalazi fotografija na kojoj su najbolji učenici završenih razreda osnovnih i srednjih škola u školskoj 2022/2023. godini.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija