U osnovnoj školi prelaze na nastavu na daljinu, zaražen veliki broj nastavnika

Škola će organizovati nastavu na daljinu primjenom sredstava elektronske komunikacije, te obavjestiti roditelje i učenike

Osnovna škola “Branko Radičević” u Banjaluci od 3. do 5. marta organizovat će nastavu na daljinu, zbog velikog broja zaraženog nastavnog osoblja, potvrdili su za “Nezavisne” u Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Najbrojnija škola u RS zatražila je od resorsnog ministarstva da im dozvoli, da zbog velikog broja nastavnog osoblja koje je pozitivno na virus korona, održe nastavu na daljinu.

“Ministarstvo prosvjete i kulture RS daje dozvolu da se u periodu od 3. do 5. marta realizuje nastava na daljinu. Škola će organizovati nastavu na daljinu primjenom sredstava elektronske komunikacije, te obavjestiti roditelje i učenike o navedenoj organizaciji rada”, naveli su u resornom ministarstvu.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79