Foto: Screenshot
U ovom gradu se otvara veliki Retail park na mjestu poznate fabrike

U ovom gradu se otvara veliki Retail park na mjestu poznate fabrike


Krajem sljedećeg mjeseca, jedan od najvećih retail parkova u BiH otvara svoja vrata u Doboju. Pored poznatih modnih brendova, koji će privući mnoge šoping entuzijaste, ovaj tržni centar će također imati pozitivan uticaj na turizam i zapošljavanje u regiji.

Regrutacija novih radnika već je u toku, što će pomoći u smanjenju broja nezaposlenih na lokalnom birou.

U gradu smještenom na tri rijeke, s velikim iščekivanjem se pripremaju za otvaranje tržnog centra “Doboj City Park,” koji je izgrađen na mjestu bivše fabrike kompresora i pneumatskih alata “Trudbenik.”

Investitor, kompanija “City Mall” iz Bijeljine, saopštava da je završna faza izgradnje i opremanja objekta, koji zauzima preko 50.000 kvadratnih metara, pri kraju, te da je otvaranje planirano za 28. novembar.

“Pod krovom “Doboj City Parka” svoje poslovnice otvorit će 46 svjetski poznatih modnih brendova. Otvaranjem objekta posao će dobiti oko 400 radnika, s tim da svaki zakupac u okviru centra interno raspisuje i realizuje konkurse za zapošljavanje”  izjavila je za “Glas Srpske” marketing menadžerica bijeljinske kompanije “City Mall” Snježana Krstić.

Kompanija već upravlja tržnim centrima u Bijeljini, Brčkom, Zvorniku i Doboju.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija