U petak dženaza mladom sportisti iz Srebrenika koji je preminuo nakon nesreće na skijanju

Mladi sportista iz Srebrenika Dinko Kešetović (18) jutros je preminuo nakon teške nezgode na skijanju 21. januara.

Kešetović je u teškom stanju prije nekoliko dana hitno prebačen u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu gdje su se ljekari borili za njegov život.

Košarkaški klub se oprostio od tragično nastradalog mladića: “Nek ti je vječni rahmet i hvala ti za sve”

Dženaza namaz obavit će se u petak 29.1.2021. Polazi ispred kuće žalosti u Srebreniku u 15:00h na Gradskom mezarju Grabovica. Iza Dinke ostali su majka Asija, otac Bejazet i brat Dženan.

Kešetović je bio uspješni sportista, član Košarkaškog kluba “Silver Kings” iz Srebrenika, a prijatelji iz ovog kluba oprostili su se s njim putem društvenih mreža.

– Ovo jutro nas je dočekala veoma tužna vijest. Naš član Dinko Kešetović je nakon teške nesreće i nekoliko dana borbe u bolnici Koševo ipak preminuo zbog posljedica teške povrede. Dinko je kao član naše ekipe ostvario značajne rezultate i s ostalim momcima iz generacije donio nekoliko pehara i medalja. Ovim putem izražavamo iskreno saučešće porodici-naveli su iz kluba “Silver Kings”

Mladić iz Srebrenika preminuo nakon teške nezgode na Vlašiću

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79