U podrumu pronađeno tijelo muškarca zaliveno u beton

Beživotno tijelo žene pronađeno je u dvorištu kuće kod Leskovca u Srbiji.

U utorak navečer u podrumu te iste kuće pronađeno je mrtvo tijelo muškarca zaliveno u beton, piše Kurir. U policiji su rekli u utorak kako je u toku obdukcija tijela te da istraga traje. Neslužbeno, Kurir doznaje da je riječ o suprugu mrtve žene.

Navodno je žena zajedno s ljubavnikom ubila muža te su ga zalili betonom. Žena je navodno porodici i prijateljima lagala da je muž otišao raditi u inostranstvo. Kasnije se ubila, a ljubavnik je otišao u policiju i sve priznao, piše 24sata.hr.

Mrtvu ženu su našli u utorak u pomoćnoj zgradi dvorišta njene kuće, a nestanak je prijavila porodica.

Supruga je navodno lagala obitelji i prijateljima da je suprug otišao raditi u inozemstvo. Kasnije se ubila, a ljubavnik je prema prvim informacijama, otišao u policiju i sve priznao

Beživotno tijelo žene pronađeno je u dvorištu kuće kod Leskovca u Srbiji. U utorak navečer u podrumu te iste kuće pronađeno je mrtvo tijelo muškarca zaliveno u beton, piše Kurir. U policiji su rekli u utorak kako je u tijeku obdukcija tijela te da istraga traje. Neslužbeno, Kurir doznaje da je riječ o suprugu mrtve žene.

Navodno je žena zajedno s ljubavnikom ubila muža te su ga zalili betonom. Žena je navodno obitelji i prijateljima lagala da je muž otišao raditi u inozemstvo. Kasnije se sama ubila, a ljubavnik je otišao u policiju i sve priznao.

Mrtvu ženu su našli mrtvu u utorak u pomoćnoj zgradi dvorišta njezine kuće, a njezin nestanak je prijavila obitelj.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79