U Prnjavoru otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče na području Prnjavora neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću.

Kako se navodi u saopštenju Uprave, neovlašteno priređivanje elektronskih igara na sreću otkriveno je u sportskoj kladionici “WILLIAMS” u ulici Veljka Milankovića bb u Prnjavoru.

“Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću privremeno su oduzeli opremu koja je služila za priređivanje elektronskih igara na sreću, a protiv pravnog lica ‘WILLIAMS’, d.o.o. Banja Luka i odgovornog lica u pravnom licu biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću”, navodi se u saopštenju.

Zaključuje se da će inspektori Republičke uprave za igre na sreću i u narednom periodu nastaviti sa intenzivnim sprovođenjem inspekcijskih nadzora u cilju otkrivanja prekršaja iz oblasti igara na sreću, prenose Nezavisne.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79