U pucnjavi sa policijom likvidiran Fadil Koljenović

Fadil Koljenović iz Podgorice likvidiran je u razmjeni vatre sa policijom, koja je sprovodila istragu bacanja eksplozivne naprave na kuću njihovog kolege Mervana Eća u naselju Kolnik, potvrđeno je iz Uprave policije za crnogorske “Vijesti”.

– Preduzimajući intenzivne aktivnosti na rasvjetljavanju događaja u kojem su jutros u dvorište porodične kuće koju koristi policijski službenik, bačene dvije eksplozivne naprave od kojih je jedna aktivirana, policija je identifikovala dva osumnjičena lica F.K. i R.A.

Prilikom lišenja slobode u naselju Konik, lice F.K. je otvorilo vatru u pravcu policijskih službenika, nakon čega su policijski službenici upotrijebili vatreno oružje uslijed čije upotrebe je F.K. teško ranjen i prevezen u Klinički centar Crne Gore na ukazivanje ljekarske pomoći. On je uslijed zadobijenih povreda preminuo – saopćeno je iz Uprave policije.

Dodaje se da je Radovan Aletić lišen slobode i priveden u službene prostorije.

Po nalogu više državne tužiteljice Danke Ivanović Đerić forenzičari i krim tehničari izuzeli su tragove sa lica mjesta, koji će biti upućeni na vještačenje u danilovgradski Forenzički centar.

– Kao dežurni tužilac obaviještena sam da je na jedno lice pucano iz vatrenog oružja i da je to lice podleglo povredama u Urgentnom centru. Odmah sam izašla na lice mjesta radi vršenja uviđaja i obavila uviđaj u prisustvu vještaka balističke struke, policijski službenika, forenzičara… Izuzeti su svi tragovi i dokazi sa lica mjesta, već je izdata naredba za obdukciju tijela pokojnika, a izdaju se i druge naredbe za vještačenje – navela je tužiteljica Ivanović Đerić. Tužiteljica je objasnila da će se nakon vještačenja – balističkog, tragova baruta, daljine pucanja izjasniti o svim okolnostima tog slučaja.

Tokom uviđaja, mjesto na kom je Koljenović razmjenio vatru sa pripadnicima Uprave policije, obezbjeđivale su jake policijske snage.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79