U ratu snajperista a sada konobar: Priča o Zoranu sa Dobrinje

PhilippeBuffon je novinar iz Francuske koji se bavi snimljanjem, ali i prikupljanjem autentičnih videosnimaka iz ratova u svijetu.

Filip je u posjedu snimaka i iz Sarajeva, a u najnovijem snimku na njegovom YouTube kanalu objavljeno je djelovanje vojnika Vojske Republike Srpske u sarajevskom naselju Nedžarići.

Kako saznaje portal Crna Hronika, snimak je nastao prilikom snajperskog djelovanja vojnika po civilnom stanovništvu.

U jednom trenutku Zoran priča ,,kako želi prvo jednog da mazne” i uzima snajper u ruku i tom prilikom ispaljuje hitac uz povike ”da ga je pogodio u glavu pored crvene trafike”.

Upozoravamo da je naredni video klip uznemirujućeg karaktera:

Novinar portala Crna Hronika odlučio je istražiti YouTube kanal i pronašao još jednu priču o glavnom akteru najnovije objavljenog video snimka.

Naime, prije par mjeseci pojavila se video priča o Zoranu koji priča kako živi u Istočnom Sarajevu, te objašnjava kako ne ide u ,,federalno Sarajevo”.

Novinar portala Crna Hronika saznaje i kako je Zoran danas stanovnik Dobrinje, te radi u jednom ugostiteljskom objektu u neposrednoj blizini autobuske stanice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79