U Republici Srpskoj uvedena zabrana kretanja u vrijeme vaskršnjih praznika

U Republici Srpskoj uvedena zabrana kretanja u vrijeme vaskršnjih praznika


Štab RS-a za vanredne situacije donio je danas odluku da se u Republiku Srpsku uvede zabrana kretanja u vrijeme vaskršnjih praznika.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Zabrana kretanja naređuje se od petka u 15 sati do subote u 5 sati i od subote u 15 sati do ponedjeljka u 5 sati. Donesen je i zaključak da se penzionerima dozvoli kretanje sutra od 7 do 10 sati, umjesto kao do sada petkom.

Svi zaključci su doneseni zbog sprečavanja širenja koronavirusa.Od zabrane su izuzeti zdravstveni radnici koji su na zadatku, osobe kojima je neodložno potrebna zdravstvena pomoć, pripadnici MUP-a i agencija za sprovođenje zakona, organizacije koja vrše javna ovlašćenja, osobe kojima poslodavac izda potvrdu o potrebi kretanja zbog nesmetanog obavljanja procesa rada, osobe kojima MUP izda dozvolu za kretanje, kao i domaći i strani prevoznici koji moraju imati odgovarajuću dokumentaciju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija