U saobraćajnoj nesreći nastradao 24-godišnjak

Dvadesetčetverogodišnji M. M. je stradao u prometnoj nesreći koja se u noći s petka na subotu dogodila na području Kupresa.

”Upravljajući motornim vozilom marke “BMW” registarskih oznaka M-37T-310, mladić je u jednom trenutku izgubio nadzor nad vozilom i tom prilikom udario u rasvjetni stup i betonsku ogradu, nakon čega je stradao”, istaknuto je iz MUP-a HBŽ. Prometna nesreća dogodila se u 02.50 sati na magistralnoj cesti M – 16, u mjestu Viline Kuće na Kupresu.

”Na mjesto događaja izašli su djelatnici PP Kupres i djelatnici Hitne medicinske pomoći DZ Kupres, te tom prilikom utvrdili da je M.M. rođen 1995. godine u Splitu, nastanjen u Kupresu, stradao. Suvozač A.M. rođen 1996. godine u Offenbachu, nastanjen u Kupresu, zadobio je teže tjelesne ozljede te je prevezen u Županijsku bolnicu u Livnu, gdje je zadržan na daljnjem liječenju”, dodaje se.

”Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Kupres. Daljnji operativni rad je u tijeku”, priopćeno je iz MUP-a HBŽ prenosi Bljesak.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79