U Sarajevu će se uskoro okupiti ljubitelji Golfa

Auto 4×4 Club će ove godine organizirati međunarodnu automobilističku manifestaciju “GOLF FEST 2021”, koja će biti održana 19. septembra ove godine.

Očekuje se da će na ovaj skup vlasnika vozila Volkswagen Golf, doći ekipe iz Slovenije, Hrvatske, Srbije, Crna Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Predviđeno je okupljanje učesnika i ljubitelja vozila VW Golf u nedjelju, 19. septembra od 10:00 sati, u Vilsonovom šetalištu (Ars Aevi), potom slijedi defile automobila do novog trga kod Vijećnice gdje će biti nastavljeno druženje.

Organizator ističe da je održavanje ove manifestacije u interesu grada Sarajeva, građana i privrednih subjekata na lokalnom i regionalnom nivou, a direktno se reflektira i na turizam, zbog povećanog broja posjetilaca. Manifestacija ima i edukativni karakter pošto će među učesnicima biti i nekoliko primjeraka VW Golf 1 i Golf 2 koji su prije više od 50 godina proizvedeni u Sarajevu.

Organizator napominje da će na ovoj manifestaciji biti i nekoliko veoma atraktivnih VW BUS, koje je kompanija Volkswagen počela proizvoditi prije više od 70 godina.

Program GOLF FEST 2021 Nedjelja, 19.09.2021. 10:00 – Verifikacija učesnika – Vilsonovo šetalište, most ArsAevi 12:30 – Defile vozila (Vilsonovo šetalište – Vijećnica) 13:00 – Izložba vozila – Trg Avdage Šahinagića, Vijećnica 16:30 – Defile vozila (Vijećnica – Vilsonovo šetalište)

17:00 – Izložba vozila – Vilsonovo šetalište, most ArsAevi 18:00 – Dodjela priznanja – Vilsonovo šetalište, kafić „Tito“ 19:00 – Završetak manifestacije

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79