U sinoćnjem požaru teško stradao 52-godišnjak

Požar je izbio sinoć malo iza ponoći u stanu u Splitskoj ulici. Na poziv građana na teren su izašli pripadnici PVP Mostar, PU Mostar i Hitne pomoći. Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara.

U požaru koji je sinoć izbio stanu u Splitskoj ulici muška osoba T.M. je zadobila teške tjelesne ozljede koje su opasne po život prenosi Bljesak.

”Muška osoba T.M. 1967 je zadobila teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. U pitanju su opekline 2,i 3. stupanj koje su zahvatile 40 do 50 posto tijela. Hospitaliziran je na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SBK Mostar”, potvrdila je za Bljesak info Adrijana Pandža , glasnogovornica SKB Mostar Požar je izbio sinoć malo iza ponoći u stanu u Splitskoj ulici. Na poziv građana na teren su izašli pripadnici PVP Mostar, PU Mostar i Hitne pomoći. Brzom intervencijom vatrogasaca spriječeno je širenje požara. Uviđaj koji je u tijeku trebao bi otkriti uzroke požara.

 

Potukle se dvije djevojke nakon noćnog izlaska, 19-godišnjakinja iz Ljubuškog završila u bolnici

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments