U slijetanju “renoa” poginula 24-godišnja djevojka

Policijskoj upravi Prijedor, danas je oko 15:00 časova, prijavljeno da je na lokalnom putu Prijedor – Busnovi u mjestu Petrovo došlo do saobraćajne nezgode slijetanjem vozila sa kolovoza, kom prilikom je smrtno stradalo jedno lice.

Nakon obavještavanja tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, na licu mjesta izvršen je uviđaj. Utvrđeno je da je vozilo marke “Renault” sletilo sa kolovoza, kojim je upravljala N. Š. (24) iz Prijedora, koja je preminula usljed zadobijenih povreda.

Nezvanično saznajemo da je djevojka u nesvjesnom stanju prevezena u opštu bolnicu gdje je preminula. Takođe nezvanično saznajemo da je N.Š. u trenutku slijetanja bila sama u automobulu.

– Policijska uprava Prijedor apeluje na vozače da poštuju saobraćajna pravila i propise, da prilagode brzinu uslovima puta i da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola – saopšteno je iz PU Prijedor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79