U Splitu 2 uhićena. Jedan je navodno brat ubijenog. Je li drugi ubojica?

U Splitu su uhićene dvije osobe. Kako Index doznaje, jedan od uhićenih je brat ubijenog. Za drugog zasad nema potvrde, no to bi mogao biti ubojica.

Dalmatinski portal objavio je oko 17.15 sati da je uhićen splitski ubojica. Potvrde za to nije bilo. “Ne možemo vam potvrditi tu informaciju”, kratko su nam rekli iz policije. “Sve raspoložive snage su na terenu. Intenzivno radimo na slučaju i poduzimamo sve potrebne mjere”, rekli su nam iz splitske policije. Ni Indexov izvor iz policije nije mogao potvrditi tu informaciju.

Jedna osoba jest bila uhićena, to je sigurno. Odvedena je policijskim kombijem na ispitivanje. Kako smo doznali, radi se o bratu jednog od ubijenih.

Uhićena još jedna osoba

Prema informacijama koje je dobio Index, uhićena je nešto kasnije i druga osoba. Ta osoba je vjerojatno ubojica. No, policija to i dalje ne potvrđuje.

Nad obje uhićene osobe provodi se kriminalističko istraživanje.

Upozorenje više nije na snazi

Također, iz policije se doznaje kako upozorene o zabrani kretana ulicama više nije na snazi.

“Prema prvim informacijama sa terena počinitelj je muškarac obučen u crno, ima oružje i kreće se put Marjana. Molimo sve građane na tom području grada da se sklone s ulica i da ukoliko uoče osobu odmah zovu policiju. Sve raspoložive policijske snage su na terenu i tragaju za počiniteljem”, upozorenje je koje je objavljeno ranije.

Kako je Indexu rekao izvor iz policije, zabranjene su jeidno ograđene zone u kojima se provodi očevid.

Tri likvidirana

Dvije su osobe umrle na licu mjesta, a jedna je ozlijeđena u pucnjavi u središtu Splita oko 15.30 na dvije različite lokacije, izvijestila je splitska policija prvo. Ranjena osoba je preminula naknadno.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79