U Srbiji sahranjena ubijena porodica Đokić

Porodica Đokić iz Aleksinca, koja je ubijena, pretpostavlja se, između 26. i 27. septembra u ataru sela Moravac, sahranjena je danas na groblju u Žitkovcu, piše Kurir.rs.

Komšije, prijatelji, ali i sveštenici bili su okupljeni su ispred kuće Goranove majke gdje se inače održalo opelo za pokojnike. Tužna povorka do groblja krenula je iz kuće Goranove majke, iz koje su Ðokići kobne noći, 26. septembra, krenuli u svoj stan u Aleksincu.

S obzirom na to da je samo jedan kovčeg bijele boje, pretpostavlja se da će kćerka Lidija biti sahranjena u njemu. Kćerka Lidija počivati će između kovčega svojih roditelja.

– U toj kući su posljednji put viđeni živi, a odatle će biti ispraćeni i na vječni počinak. Želimo da ih dostojno sahranimo, jer oni su to zaslužili. Bili su divni ljudi – rekli su rođaci.

Baka Stojanki, Goranovoj majci, bilo je najteže, a cijela porodica stajala je skrhana pored kovčega… Sestre su ljubile sanduke, a mnogi su istrčali iz dvorišta nakon gledanja dirljivih scena.

Ispred i u kući bilo je na stotine komšija i prijatelja.

  Zbog monstruoznog ubistva djevojke Dejan D. osuđen na doživotni zatvor

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79