U stravičnoj nesreći poginulo petero 19-godišnjaka, 60-godišnjak i 44-godišnjak

Sedam osoba je poginulo u direktnom sudaru na obilaznici B247 u blizini Bad Langensalza u središnjoj Njemačkoj u subotu navečer.

U nesreći su sudjelovala tri vozila. Dva automobila su se nakon izravnog sudara zabila u ogradu i zapalila. Šest osoba je izgorjelo, a poginula je i osoba iz trećeg automobila. Vatrogasci kažu da su tri osobe povrijeđene.

Policija je danas objavila kako je među poginulima petero 19-godišnjaka – tri mladića i dvije djevojke čiji se automobil zapalio nakon frontalnog sudara.

U nesreći su sudjelovali BMW, Volkswagen i Mercedes. 45-godišnji vozač BMW-a uletio je u suprotnu traku na obilaznicu te se sudario s Mercedesom u kojemu je bilo petero maloljetnika te s VW Caddyjem.

U VW Caddyju smrtno je stradao i muškarac star 60 godina. Njegova je suputnica (73) nekako iskočila iz gorućeg vozila. S teškim povredama prebačena je u bolnicu. Poginuo je i putnik iz BMW-a, 44-godišnji muškarac, dok su dvije osobe, vozač koji je skrivio nesreću i 34-godišnjak s teškim povredamaprevezeni u bolnicu.

Policija traga za svjedocima nesreće.

Dva su automobila uništena do neprepoznatljivosti, pri čemu je jedna od pougljenjenih olupina ostala na ogradi, a druga je ostala na cesti s unakaženim tijelom. Treći automobil ležao je prevrnut uz rub ceste, prenosi Index.hr.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79