U stravičnoj nesreći teško povrijeđena supruga Dine Bajrića: Pomozite mi da majmuna strpamo u zatvor

U ponedjeljak oko 20:30 sati u Istočnom Sarajevu, u ulici vojvode Radomira Putnika, desila se stravična nesreća u kojoj su teško povrijeđene dvije žene.

U direktnom sudaru su učestvovali automobil Mercedes, kojim je upravljao muškarac B.B. i Renault kojim je vozio Dino Bajrić, poznati šampion skokova u vodu.

Supruga Dine Bajrića čiji su inicijali E.K.B, koja je bila putnik u vozilu Renault, zadobila je povrede opasne po život, te se trenutno nalazi u Kliničkom centru u Sarajevu.

Teško je povrijeđena i žena čiji su inicijali F.K, koja je bila putnik u Mercedesu, a lakše je povrijeđen suvozač u tom automobilu H.H.

O stravičnoj nesreći se oglasio i Dino Bajrić, koji je uputio apel da se kazni vozač Mercedesa.

“Da sam ikad pomislio da ću morati ovo pisati, rekao bih sam sebi da sam lud!

16.10.2023. oko 20.30 h imali smo tešku saobračajnu nesreću u I.Sarajevu.

Što pišem ovo? Pišem iz razloga što je autom koje je prešlo u našu traku pod ogromnom brzinom i direktno udarilo u naše auto u kojem smo bili Elma i ja.

Upravljalo lice koje nije imalo vozačku, pod dejstvom alkohola, supstanci i koje je po riječima očevidaca bježao od policijske kontrole ili patrole.

Svi vi koji me poznajete, a koji imate uticaja – A IMA VAS! Pomozite mi da majmuna strpamo tamo gdje mu je mjesto.

Kad i ovo prođe, smijat ćemo se isto ovako! Uz božiju pomoć “čigrice moja” ti ćeš ovo prebroditi. Volim te!, napisao je Bajrić na Facebooku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79