U teškoj nesreći poginuo mladić (24)

Na magistralnom putu M-61, u mjestu Mrkodol, kod Tomislavgrada, jučer u tri sata dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradala jedna osoba.

“Radnici policije jutros su u tri sata zaprimili dojavu da se dogodila saobraćajna nesreća na magistralnom putu M-61 u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, u kojoj je V.B. (1996) iz Tomislavgrada upravljajući opel astrom izgubio kontrolu nad vozilom i sletio sa kolovoza”, saopšteno je iz MUP Hercegbosanske županije (HBŽ).

Kolima Hitne pomoći nastradali je odvezen u Dom zdravlja Tomislavgrad, gdje je dežurni ljekar konstatovao smrt. O događaju je upoznato županijsko Tužiteljstvo, a uviđaj su obavili radnici PU Tomislavgrad, navodi se u saopštenju.

Tužnim srcem i bolom u duši javljamo svoj rodbini i prijateljima tužnu vijest da je naš dragi Velimir Bagarić -Velo blago u Gospodinu 19. kolovoza, 2020. godine , u 24. godini života tragično preminuo 19. kolovoza, 2020. godine.

POKOP DRAGOG NAM POKOJNIKA OBAVIT ĆE SE 20. KOLOVOZA, 2020. GODINE, U 16,00 SATI, NA GROBLJU DEŠNJEVAČA, U BRIŠNIKU, TOMISLAVGRAD.

Pokoj vječni daruj mu Gospodine, svjetlost vječna neka mu svijetli, počivao u miru Božjem.

Obitelji iskrena sućut.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79