U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo mladi Bužimljanin

U mjestu Osoji, općina Bužim sinoć se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je smrtno stradao dvadesetjednogodišnji Bužimljanin Senad Alešević, dok je njegov suvozač Džejlan Isaković zadobio teške tjelesne povrede.

Policija je dojavu o nesreći, te informaciju da ima povrijeđenih dobila sinoć u 22:55 nakon čega su izišli na lice mjesta, zajedno sa ekipom Doma zdravlja Bužim.

U nesreći su učestvovala dva vozila bh. registarskih oznaka. Smrtno je stradao vozač Golfa Senad A. dok je njegov suvozač zadobio teške tjelesne povrede i prevezen je u KB “Dr. Irfan Ljubijankić”. U drugom vozilu, kojim je upravljao Amir J. nije bilo povrijeđenih.

Kako saznajemo, nesreća se dogodila uslijed neprilagođene brzine uvjetima i stanju na cesti vozača “golfa”, koji je, krećući se velikom brzinom, “zakačio” drugo vozilo, uslijed čega je potpuno izgubio kontrolu nad vozilom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79