U teškom sudaru automobila i kamiona kod Okučana poginulo troje ljudi

Vozač kamiona je državljanin BiH i u velikom je šoku. Ni sam ne zna što se dogodilo, navodno je trebao izaći s autoceste kada su njega zabio automobil u kojemu su bili putnici iz Srbije, kažu u policiji.

Nešto prije 16 sati došlo je do stravične nesreće na nadvožnjaku u Okučanima, na sjevernom kolničkom traku autoceste A3 u kojoj je život izgubilo troje ljudi.

Prema prvim informacijama policije, vozač kamiona hrvatskih registracija je silazio s autoceste, a u nesreći je sudjelovao i automobil srpskih registracija u kojem su se nalazile sve tri žrtve, javlja 24sata.

– Vozač kamiona je u velikom je šoku. Ni sam ne zna što se dogodilo, navodno je trebao izaći s autoceste kada su njega zabio automobil u kojemu su bili putnici iz Srbije – rekao je Damir Brezić službenik za odnose s javnošću PU Brodsko posavske.

Vozač kamiona ima 25 godina, a u osobnom automobilu nalazile tri osobe (dvije muške 1983. i 1986. godište te jedna ženska osoba 1964. godište).

Više informacija znat će se nakon uviđaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79