U Tešnju pronađen Golf koji je koristio Benedi Đukanović

Automobil koji je koristio Benedi Đukanović, jedan od osumnjičeni za ubistvo Slaviše Krunića pronađeno je u Tešnju.

Naime, policijski službenici Policijske stanice Tešanj obavijestili su Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske da je u ponedjeljak pronađeno parkirano vozilo Golf 7 bijele boje, koje je koristio Benedi Đukanović, osumnjičen za ubistvo Slaviše Krunića i drugih.

Policijski službenici Uprave za teški i organizovani kriminalitet MUP-a Srpske su obavijestili postupajućeg tužioca Republičkog javnog tužilaštva, Posebno odjeljenje za suzbijanje organizovanog i najtežeg oblika privrednog kriminaliteta koje je naložilo da se nakon izvršenog uviđaja o pronalasku vozila od strane nadležne policijske stanice, vozilo preda u nadležnost policijskih službenika Uprave za teški i organizovani kriminalitet.

Dovođenje Benedija Đukanovića
Dovođenje Benedija Đukanovića Foto: Avaz

Isti dan uviđaj na licu mjesta pronalaska vozila izvršili su policijski službenici Policijske stanice Tešanj u prisustvu policijskog službenika Uprave za teški i organizovani kriminalitet MUP-a RS.

Nakon izvršenog uviđaja, vozilo je preveženo u krug Policijske stanice Tešanj.

– Policijski službenici Uprave za teški i organizovani kriminalitet preuzeli su vozilo danas, nakon čega će isto biti deponovano u depozit PU Banja Luka, gdje će se dalje preduzimati potrebne mjere i radnje pod nadzorom postupajućeg Tužilaštva, saopšteno je iz MUP-a RS.

U Glamočanima kod Banja luke u noći između 22. i 23. aprila 2019. godine u pucnjavi su ubijeni vlasnik kompanija “Sektor Sekjuriti”, “Žitopeka”, “Žitoprodukt”, “Sektor ADS” i “Sektor ZOS” Slaviša Krunić, jedan od njegovih pratilaca Žarko Pavlović i napadač Željko Kovačević, dok je drugi Krunićev pratilac ranjen prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79